Anifit Diervoeding

Hallo,ik ben marjan van Rexriemenspeeltjes.

 

Na lang zoeken heb ik sinds december 2018 mijn assortiment met de producten van Anifit uitgebreid. hiermee is mijn wens om diervoeding te verkopen in vervulling gegaan.

 

Als gecertificeerde AniFit consulentin mag ik het voer in Nederland verkopen.

 

Voor de producten spreekt het vleesgehalte tussen 90.5 en 99%- dit vlees komt uit Zweden,

maar wordt aangevuld met geselecteerde groenten,koud ingeblikt en daarna langzaam verwarmd-via dit proces,blijven alle vitamines en mineralen bewaard.

 

In Zweden is onder andere het gebruik van antibiotica verboden, intensieve veehouderij niet toegestaan en het gebruik van kadavermeel in veevoer verboden.

 

Dit heeft uiteraard invloed op de kwaliteit van het vlees en vervolgens indirect op het voedsel voor de honden en katten.

 

Verder zijn alle gerechten zonder conserveermiddelen,vrij van geur,smaak ,kleur en vulstoffen en hebben een voedselkwaliteit [voor de menselijke consumptie geschikt].

Bovendien worden alle componenten duidelijk vermeld op de blikjes en alleen bijproducten van hoge kwaliteit [maag,pens,hart,luchtpijp, enz] verwerkt-betekent ook dat er geen slachtafval wordt gebruikt.Dier-en plantenmeel,mais,soja,chemicalen en suiker is in het voer niet voorhanden.

 

Eind augustus is J,R. als pup naar ons gekomen en presenteert met dicipline en veel enthousiasme in een video hoe lekker AniFit hem smaakt.

 

Verdeeld over twee maaltijden krijgt hij 400 gram AniFit natvoer aangevuld met vlokken.

J.R . reageert hier erg goed op en zijn ontlasting is prima. Het natuurlijke voer van AniFit zorgt verder voor een mooie en glanzende vacht, een betere darmflora en een gezonde vitaliteit.

Te dikke of te dunne dieren zie je bij AniFit niet-het voer garandeerd een voor het dier bestemd gewicht.

 

Indien u meer over het voer en zijn voordelen wilt weten,kunt u mij een bericht sturen info@vepalux.nl  mailen, of u kunt mij bellen op nr 0653377919

 

Verder vindt u onder Animal-fitnes.nl meer details - daar kunt u of een formulier met een bestelling invullen of direkt vanuit deze site in het duitse shopsysteem bestellen.

Indien u direkt in het duitse systeem bestelt, krijgt u 5% korting op uw eerste bestelling.

Tijdens de bestelling dan de [gutscheincode] Rex ingeven.

 

Graag hoor ik van U  ,  Marjan